ΩΡΩΠΟΣ
Τάσεις

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού,για τον Κορωνοϊό.

Με αφορμή δημοσιεύματα στο χώρο του διαδικτύου με λανθασμένα στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στο πεδίο αντιμετώπισης του Κορωνοϊού,ο Δήμος Ωρωπού προχώρησε πριν από λίγο στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες του Ωρωπού, με απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος, πως το #Κέντρο_Υγείας_Καπανδριτίου από το Δεκέμβριο του 2020 έχει διενεργήσει τουλάχιστον 500 τεστ (rapid και μοριακά).

Επίσης κανένας πολίτης δεν έχει εμβολιαστεί εκεί, μιας και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί από το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε και τους μονίμως »ανησυχούντες φίλους», πως ούτε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης έχει εμβολιαστεί, αν και πολύ θα το ήθελε, καθώς επίσης πως ο αριθμός των κρουσμάτων στον Δήμο μας ήταν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά χαμηλός.

Ό,τι άλλο διακινείται μέσω διαδικτύου, αποτελεί ανεύθυνη και κακόβουλη προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας, με στόχο και σκοπό, να δημιουργηθεί αναστάτωση και σύγχυση στους κατοίκους της περιοχής μας.

Με ζητήματα Υγείας και ασφάλειας των πολιτών δεν μπορεί να παίζει κανείς μιας ακόμα και στον λαϊκισμό και την κακοήθεια υπάρχουν όρια.

Ο #Δήμος_Ωρωπού θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες και οι χειρισμοί του σε όλη την επιδημιολογική κρίση έχουν αποδειχθεί και επιτυχημένοι και αποτελεσματικοί.«

Γιώργος ΓιασημάκηςΓιώργος ΓιασημάκηςΔήμος Ωρωπού Municipality of Oropos

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button