ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ: Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας.

Ανακοίνωση για την στημένη και κατευθυνόμενη υπόθεση που στήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξέδωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ. Οι παλαίμαχοι στηρίζουν τόσο τον Δημήτρη Μελισανίση, όσο και το δίκαιο της ομάδας και μιλούν με σκληρά λόγια για τον Λευτέρη Αυγενάκη. Αναλυτικά οι παλαίμαχοι αναφέρουν τα παρακάτω:

«Η ομάδα μας βρίσκεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με μια ενορχηστρωμένη επίθεση μέσω μίας στημένης δήθεν δικαστικής διερεύνησης!

Η Κυβέρνηση, ακόμη και μέσω της ανοχής της σε έναν ανεκδιήγητο Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις που του δίνει το αξίωμά του για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και η προηγούμενη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, που το κρατούσε για 20 ολόκληρα χρόνια βουτηγμένο στην ανυποληψία και την απόλυτη διαφθορά, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ και προσωπικά τον διοικητικό της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι η ΑΕΚ δέχεται έναν λυσσαλέο πόλεμο, ο οποίος πρέπει να μας βρει ενωμένους και έτοιμους για κάθε αντίδραση. Εμείς, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, νιώθουμε αυτή τη στιγμή την ανάγκη να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας για συσπείρωση και να τον καλέσουμε να βρίσκεται σε εγρήγορση για τις μάχες που έρχονται.

Απέναντι στο μέγεθος της ΑΕΚ και του λαού της δεν μπορεί να σταθεί κανείς. Και να είναι βέβαιοι όσοι έστησαν αυτή την υπόθεση «καταγγελίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ότι πολύ σύντομα θα το διαπιστώσουν καλά…

Κάτω τα χέρια σας από την ομάδα μας»!

Υ.Γ Enimerosi360: Είναι απολύτως σαφές πως το ποδοσφαιρικό κατεστημένο δίνει τα ρέστα του ετούτη την κρίσιμη ώρα που η ομάδα μας είναι βυθισμένη σε ποδοσφαιρική κρίση και που μεγάλος αριθμός των οπαδών μας στρέφεται εναντίον της διοίκησης και του Ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτή την ώρα επιλέγουν για να επιτεθούν επειδή γνωρίζουν πως η επόμενη χρονιά με την έλευση της Αγιάς Σοφιάς θα αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Το club αποκτά τεράστια δυναμική και καθίσταται αδιαφιλονίκητο φαβορί για τα όσα έρχονται. Δίνουν λοιπόν την μάχη με την ανοχή της κυβέρνησης και του Αυγενάκη προκειμένου να προλάβουν να σώσουν οτιδήποτε μπορούν. Ματαιοπονούν. Ο λαός της ΑΕΚ ξέρει να ενώνεται και να συσπειρώνεται στα δύσκολα και βγαίνει πάντα νικητής. Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα, στηρίζουμε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές και επαγρυπνούμε. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button