ΩΡΩΠΟΣ

Μια άλλη μαγική ματιά στον Ωρωπό

Μια υπέροχη μαγική προσέγγιση στην παραλία του Ωρωπού, από ψηλά. Ένα μοναδικό σκηνικό που κάνει το μάτι να “χορταίνει” και να “χάνεται” στα ατέλειωτα χρώματα και στην απαράμιλη “σκηνοθεσία” του τοπίου. Γαλάζιο και πράσινο σε μια εξαιρετική αλληλουχία δένουν με την εικόνα και προσφέρουν απίστευτα συναισθήματα και “τόνους ηρεμίας” στους τυχερούς που έχουν την ευτυχία να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν αυτόν τον μοναδικό τόπο.

Ένας τόπος να τον επισκευτείς όλες τις εποχές. Με ατέλειωτες ευκαιρίες πεζοπορίας και ορεινής περιπλάνησης, με υπέροχες παραλίες που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, με αρχαιολογική αξία ανυπολόγιστη και με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οι πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το τι πραγματικά υπάρχει εδώ, είναι του συμπολίτη και φίλου Γιώργου Βουτσά. Ένας συμπολίτης με αυξημένο το περιβαλλοντικό συναίσθημα και με πολύ μεράκι, που “χάνεται” να φωτογραφίζει και να προσπαθεί να αποδώσει την ομορφιά του τόπου μας και να “μεταδώσει” όλα αυτά τα συναισθήματα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, με στόχο και σκοπό την ευαισθητοποίηση τους και την στράτευση τους στην προσπάθεια προστασίας και αναβάθμισης του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button