ΩΡΩΠΟΣ

Η Ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Αυλώνα είναι πλέον πραγματικότητα.

Με σημερινή απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη και προχωρά έτσι η πλήρη ανακατασκευή-εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Σταδίου του Αυλώνα. Το έργο προϋπολογισμού 600.00 περιλαμβάνει τις απαιτούμενες εργασίες προκειμένου το Στάδιο του Αυλώνα να καταστεί απόλυτα σύγχρονο, λειτουργικό και εναρμονισμένο με τις τελευταίες απαιτήσεις του Αθλητισμού.

Το έργο θα κατασκευαστεί με ανοιχτό Διεθνή διαγωνισμό που εγγυάται την πλήρη διαφάνεια και την άρτια κατασκευή του έργου.

Είναι λοιπόν γεγονός. Ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας του Αυλώνα παίρνει με γρήγορους ρυθμούς τον δρόμο της υλοποίησης του αποδεικνύοντας πως τελικά όταν μια Διοίκηση θέλει, βρίσκει τους τρόπους να ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες και να πραγματοποιεί έργα που μέχρι πρότινος έδειχναν δύσκολα και μη πραγματοποιήσιμα.

Χαρακτηριστική η σημερινή δήλωση του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη στην σελίδα του στο Facebook:

«Τρεις μήνες μετά την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών της χρηματοδότησης 600.000 Ευρώ για την #πλήρη_ανακατασκευή_του_Γηπέδου_Αυλώνα ,η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας ενέκρινε σήμερα Δευτέρα 12/04/2021 την εισήγηση μου

α) για την διενέργεια ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού,

β) την έγκριση μελέτης και

γ) τον καθορισμό των όρων διακήρυξης ,μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου.

Χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα προχωράμε σε αυτό το σημαντικό έργο για τον Αυλώνα και τις υποδομές του Δήμου μας συνολικά.

#Μεταξύ_άλλων_τα_έργα_ανακατασκευής_περιλαμβάνουν

1)την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα (107μ.Χ70μ.) προδιαγραφών FIFA-EΠΟ, νέες διαγραμμίσεις,

2)νέο φωτισμό με προβολείς ενεργειακής αποδοτικότητας,

3)πάγκους ομάδων, διαιτητών, γραμματείας,

4)εστίες ποδοσφαίρου,

5) 200 καθίσματα θεατών,

6) ηλιακούς συλλέκτες, κλιματισμό

7)μεταλλική περίφραξη

8)ψηφιακή πλατφόρμα και ασύρματα δίκτυα για ενεργειακή επιτήρηση και διαχείριση και

9)επαναχρωματισμό όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κτίριο των αποδυτηρίων.

Σύντομα το Δημοτικό Γήπεδο, θα αποτελεί μία σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα παραδοθεί στην νεολαία μας και στην ποδοσφαιρικό σύλλογο του Αυλώνα.

#Συνεχίζουμε_με_έργα_να_απαντάμε_στα_λόγια

#Συνεχίζουμε_με_συνέπεια_στις_δεσμεύσεις_μας…»

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρούνται προεκλογικές δεσμεύσεις και να παίρνουν σάρκα και οστά παρεμβάσεις οι οποίες ήταν απαραίτητες και έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί, εδώ και πολύ καιρό. Και είναι επίσης παρήγορο ,και ενθαρρυντικό, αλλά και αποκαλυπτικό των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής, το ότι το έργο θα κατασκευαστεί έπειτα από Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό. Οι πληροφορίες δε που φτάνουν στην σελίδα μας, είναι πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σειράς έργων και παρεμβάσεων πνοής, που θα αλλάξουν κατά πολύ τις τοπικές κοινωνίες και θα εξυπηρετήσουν τον πολίτη και την καθημερινότητα του με τον καλύτερο τρόπο.

Ζ.Στ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button