Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Μπακογιάννης: Άλλος λερώνει και άλλος πληρώνει…Τι εννοεί ο «ποιητής»

Με μια δηκτική ανάρτηση στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ενημερώνει και πληροφορεί πως άλλος λερώνει και άλλος πληρώνει. Συνοδεύει ταυτόχρονα το σχόλιο του με μία φώτο ενός πολίτη που ουρεί σε ένα άγαλμα και με μια άλλη με ένα μηχάνημα του Δήμου που σκουπίζει κάποια πλατεία την οποία προφανώς έχουν μολύνει αυτοί οι απείθαρχοι νεολαίοι που δεν κάθονται στο σπίτι να παρακολουθούν τα Δελτία Ειδήσεων, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα live μπουζούκια του Μαρινάκη, αλλά έχουν το θράσος να γλεντάνε και να προσπαθούν να διασκεδάσουν ελεύθερα.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον αγαπητό «αυτοδημιούργητο» Δήμαρχο πως αν εννοεί με το λέγοντας άλλος πληρώνει τον εαυτό του, πως δεν είναι η αυλή του, δεν είναι η ιδιοκτησία του, δεν είναι το «χωράφι» του. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει αγαπητέ Δήμαρχε. Παιδιά του Ελληνικού λαού είναι αυτά που δεν ανέχονται άλλο τις παλινωδίες και την καταστροφική πολιτική της παράταξης σας και αποζητούν απόλυτα φυσιολογικά την ζωή που εδώ και ένα χρόνο τους έχετε αφαιρέσει, χωρίς να έχετε πείσει κανέναν ούτε για την γνώση, ούτε για την πολιτική σας λογική.

Θα καλούσαμε λοιπόν τον αγαπητό «αυτοδημιούργητο» Δήμαρχο να αφήσει την νεολαία στην ησυχία της, να ασχοληθεί με το ποιος πληρώνει τους «πειραματικούς» «ακατανόητους» μεγάλους περιπάτους και μάλιστα πολύ ακριβά και ας δώσει το δικαίωμα στα νιάτα να κάνουν υπερβάσεις, λάθη, νεανικές τρέλες και νεανικά γλέντια.

Αρκετά με την προσπάθεια στοχοποίησης και μηδενισμού της νεολαίας. Αρκετά με την επίδειξη μιας δήθεν ατομικής ευθύνης που εξαντλείται στα ΜΜΔ και στα ΜΜΕ και δεν μεταφέρετε στην ζωή των πολιτικών που αρέσκονται να την χρησιμοποιούν κουνώντας το δάχτυλο προς όλους εμάς τους φτωχούς πολίτες. Εμείς ούτε στην Πάρνηθα πήγαμε για ποδηλασία και Μότο κρος, ούτε στην Ικαρία για γλέντι , ούτε για τένις την μέρα που χάναμε 100 ανθρώπους. Εμείς καρτερικά μένουμε κλεισμένοι μέσα εδώ και έναν χρόνο και περιμένουμε από αυτούς τους «φωστήρες» να δώσουν λύσεις και να επαναφέρουν την ασφάλεια και την κανονικότητα.

Ε όχι  στο τέλος να βγούμε και χρεωμένοι………..

Ζ.Στ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button