ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μαζεύει η Ντ. Μπακογιάννη για το «Πάσχα στην Κρήτη» γιατί «φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση»

Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι», υποχωρώντας απέναντι στο κύμα αντιδράσεων σχετικά με προηγούμενη τοποθέτηση της ότι «εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη».

Μετά τις δηλώσεις της που ξεσήκωσαν κύμα αντιδράσεων η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, προσπάθησε να μαζέψει τα τότε λεχθέντα τονίζοντας ότι: «Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, πάρα πολύ σοβαρά θα σας πω ότι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαρτίου σε τηλεοπτική σύνδεση είχε δηλώσει: «Εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» γελώντας, όταν και ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου εάν η ίδια το Πάσχα θα πάει στην Κρήτη.

thepressproject.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button