ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισήγηση ειδικών: Ανοίγουν κέντρα αισθητικής και εμπορικά κέντρα

Το πράσινο φως για το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής άναψε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων

Δεκτή έγινε από τους ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής και των εμπορικών κέντρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και την εφαρμογή της μεθόδου του click inside στα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, όπου μέχρι πρότινος ίσχυε η μέθοδος του click away.

Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει εισηγηθεί την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής από αύριο Σάββατο 24 Απριλίου.

Σε διαφορετική περίπτωση εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής θα λειτουργήσουν εκ νέου από τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι τον οδικό χάρτη για τα μέτρα που θα ισχύσουν το Πάσχα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα επαναλειτουργήσει η εστίαση στις 3 Μαΐου θα ανακοινώσει στις έξι το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις που απαγορεύονται κατά τις προσεχείς ημέρες.

www.alfavita.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button