ΤΑΞΙΔΙΩΡΩΠΟΣ

Ροζ πανσέληνος στον Ωρωπό! Μαγική ζωγραφιά!

Κάποιοι χρειάστηκαν να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον Ατλαντικό για να αποθανατίσουν την ροζ Πανσέληνο. Κάποιοι άλλοι πάλι “μυημένοι” και γνώστες δεν χρειάστηκαν παρά μερικές εκατοντάδες μέτρα προκειμένου να “λάβουν” ένα εξίσου υπέροχο αποτέλεσμα. Γιατί ο Παράδεισος είναι δίπλα μας. Πολύ κοντά μας. Μας καλεί να μας προσφέρει απλόχερα τα “καλούδια” του και να μας μεταφέρει στην “χώρα” της ομορφιάς και της ανθρωπιάς. Αρκεί να έχουμε ανοιχτά μάτια, ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά και όλο αυτό το “θείο δώρο” να μπορούμε και να το εκτιμήσουμε και να το διατηρήσουμε ως “κόρη οφθαλμού”! Ο Ωρωπός στα καλύτερα του.

Τα “μαγικά κλικ” που ακολουθούν δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε ένα χιλιοστό της πραγματικότητας. Αρκεί και μόνο απόψε που το φαινόμενο θα κορυφωθεί να βγούμε όλοι έξω, έστω και για λίγο και να κοιτάξουμε τον ουρανό και το “στολίδι του”. Εκεί που ακόμα μπορούμε.

Οι φωτογραφίες είναι του καλού μας “φανατικού” φίλου και αναγνώστη Τ.Δ ενός πραγματικού “εραστή” της φύσης και των κάθε λογής ομορφιών της .Μια πραγματικά καταπληκτική δουλειά που αποτυπώνει την ομορφιά αυτού του υπέροχου-από όλες τις απόψεις- μέρους που λέγεται Ωρωπός και που στέλνει το μήνυμα της αναζήτησης όλου αυτού του θησαυρού , σε κάθε ένα από εμάς. Τόσο κοντά και τόσο μοναδικά! Αναζητήστε τον!!!!!!!

Ζαφείρης Στέφανος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button