ΩΡΩΠΟΣ

Δωρεάν διαφήμιση για όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ωρωπού, από το Enimerosi360.gr

Το Enimerosi360.gr είναι ένα site που ελπίζει να μπορέσει να αποδείξει πως είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν αποτελεί κάποια κερδοσκοπική επιχείρηση ούτε στοχεύει σε έσοδα από διαφημιστικές προβολές. Δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια “άλλη” φωνή και ένα πεδίο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών που αρκετές φορές είναι “φεύγα”. Άλλωστε για μας εξακολουθεί να ισχύει το “μότο” που χρησιμοποιούσαμε και στο αγαπημένο oroposavrio που έλεγε χαρακτηριστικά: ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Η ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΩΘΕΙ,ΤΟ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΣΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ!

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της λογικής αλλά και σαν ανταμοιβή για την αγάπη και για την ανταπόκριση που δείξατε με την επανεμφάνιση μας(πάνω από 20000 μοναδικοί αναγνώστες, στον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας μας), θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ωρωπού(και ιδιαίτερα της πολύπαθης εστίασης) να διαφημιστούν μέσα από το site μας εντελώς δωρεάν. Ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να “καλύψουν” οτιδήποτε είναι δυνατόν από τα όσα έχασαν ιδιαίτερα αυτό το εξάμηνο.

Τα προφίλ του Enimerosi360 συμμετέχουν σε πάνω από 1000 ομάδες του Facebook και κοινοποιούν τις δημοσιεύσεις του site σε όλες αυτές , ανάλογα με την θεματολογία τους και ανάλογα με το περιεχόμενο του κάθε άρθρου. Μιλάμε για έναν τεράστιο όγκο αναγνωστών σε καθημερινή μάλιστα βάση.

Όποιος επιχειρηματίας λοιπόν επιθυμεί να διαφημιστεί δωρεάν η επιχείρηση του δεν έχει παρά να αποστείλει στο [email protected] την επαγγελματική του κάρτα, 2-3 επιλεγμένες φωτογραφίες της επιχείρησης του και ένα μικρό κείμενο που την χαρακτηρίζει. Τα υπόλοιπα είναι δικιά μας δουλειά. Με σεβασμό και με μεράκι θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε το καλύτερο για τον καθένα από εσάς. Και όπως παραπάνω τονίσαμε αυτό θα είναι εντελώς δωρεάν.

Επόμενος στόχος του Enimerosi 360 είναι η δημιουργία ενός πλήρους καλοκαιρινού οδηγού αγοράς του Δήμου Ωρωπού που και πάλι θα είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες και πάλι θα κοινοποιείται ξανά και ξανά σε δεκάδες ομάδες ανθρώπων που αναζητούν ανάσες ζωής, είτε σε μια μονοήμερα εκδρομή, είτε και σε περισσότερες μέρες διακοπών.

Αναμένουμε λοιπόν τις δικές σας καταχωρήσεις προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία και της δικιάς σας δωρεάν διαφήμισης.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά για όλους και για όλες σας.

Για την Συντακτική Ομάδα

Ζαφείρης Στέφανος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button