ΩΡΩΠΟΣ

Mike’s all day cafe restaurant,το νέο σημείο αναφοράς στη διασκέδαση της πόλης.

Μεγάλο πράγμα το στέκι. Τόσο μεγάλο όσο η ανάγκη να νιώθεις ότι κάπου ανήκεις. Και συνήθως ανήκεις εκεί όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς καλά και να απολαμβάνεις τη στιγμή χωρίς περιορισμούς. Το all day cafe restaurant Mike’s δίνει αυτήν τη δυνατότητα και γι’ αυτό ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή ως το σημείο εκείνο όπου μπορείς να πας ακόμα και μόνος και να βρεις (ή να αποκτήσεις) την παρέα που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

Το μενού, προσεγμένο και περιεκτικό, έρχεται να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις στιγμές σου, αφού η μεσογειακή παράδοση περνά μέσα από μικρές, δημιουργικές παρεμβάσεις και καταλήγει σε αγαπημένα πιάτα.

Κι επειδή κάποιες φορές δεν έχεις τον χρόνο να πας στο αγαπημένο σου στέκι, έρχεται εκείνο σ’ εσένα με την υπηρεσία delivery που λειτουργεί καθημερινά 11:30-17:00 για να νοστιμίσει το lunch break στη δουλειά ή να προσφέρει το γεύμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση στο σπίτι. Κλασικό σημείο αναφοράς πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το γραφείο, το Café Mike’s θα σου προσφέρει πρωινό καφέ και πεντανόστιμο brunch, ενώ πιο αργά θα μεταμορφωθεί σε ατμοσφαιρικό μπιστρό που θα σε χαλαρώσει με κάποιο από τα κρασιά της ενημερωμένης λίστας ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ. 

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από την καθημερινότητα, εκτός από ένα σημείο στο κέντρο της πόλης που κάνει αυτή την καθημερινότητα λίγο καλύτερη;

MIKE’S CAFE ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα!

Προποντίδος 1 Νέα Παλάτια Ωρωπού Τηλ. 22950.39718

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button