ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΟΔΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ: Η Περιφερειακή Αρχή συγκάλεσε σύσκεψη φορέων χωρίς τις παρατάξεις

Η περιφερειακή αρχή του Φάνη Σπανού συγκάλεσε σύσκεψη φορέων, για να συζητηθεί το θέμα της τοποθέτησης διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, αλλά δε κάλεσε τις περιφερειακές παρατάξεις, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των παρατάξεων επισημαίνουν-μεταξύ άλλων- ότι:

” Η περιφερειακή αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων, μέσα από μια τηλεδιάσκεψη ή έστω μια τηλεφωνική επικοινωνία, πριν τη σύσκεψη φορέων.

Για ακόμα μια φορά η περιφερειακή αρχή δείχνει απαξίωση στα συλλογικά όργανα της περιφέρειας, περιφρόνηση στο θεσμικό ρόλο των παρατάξεων και στους επικεφαλής τους.
Η έπαρση και η αλαζονεία στο απόγειό τους!

Ο καθένας φυσικά κρίνεται από την πολιτική του συμπεριφορά και πως αντιλαμβάνεται τόσο τη συνεργασία όσο και τη συνέργεια.”

Επί της ουσία του θέματος, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:

” Ας γνωρίζουν άπαντες οι διοικούντες, οτι για μας η τοποθέτηση διοδίων στο δρόμο Χαλκίδα – Σχηματάρι, αποτελεί casus belli – αιτία πολέμου.

Οι πολίτες της Εύβοιας και της Στερεάς επιβεβαιώνουν και διατρανώνουν την αντίθεσή τους, για νέα διόδια στο δρόμο Χαλκίδα – Σχηματάρι και είναι έτοιμοι να δώσουν κι αυτή τη μάχη, αν και όποτε χρειαστεί.”

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι:

  • “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” / Απόστολος Γκλέτσος
  • “Στερεά Υπεροχής”/ Δημήτρης Αναγνωστάκης
  • “Πατρίδα μας η Στερεά”/ Κατερίνα Μπατζελή
  • “Ελεύθερη Στερεά”/ Αντώνης Βούλγαρης
  • Η ανεξάρτητη Π.Σ. /Καρύκα Άννα

www.egnomi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button