ΩΡΩΠΟΣ

Προτάσεις για τη χρηματοδότηση 10 μεγάλων έργων, 31.9 εκατ. Ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Ωρωπού στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως μας πληροφορεί με ανάρτηση του σε σελίδα του στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, κατατέθηκαν από τον Δήμο μας προτάσεις 10 μεγάλων έργων συνολικού προϋπολογισμού 31,9 εκατομμυρίων ευρώ στα πλαίσια του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. Είναι έργα που αλλάζουν την καθημερινότητα του πολίτη και αναβαθμίζουν την ζωή του σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης αναφέρει τα παρακάτω:

“Προτάσεις για τη χρηματοδότηση 10 μεγάλων έργων, #προϋπολογισμού_31.9 εκατ. Ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Ωρωπού στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Μετά τις προτάσεις που καταθέσαμε στο πρόγραμμα #Φιλόδημος ΙΙ και οι οποίες έχουν εγκριθεί σχεδόν στο σύνολό τους…συνεχίζοντας την μεθοδική δουλειά, καταθέσαμε προτάσεις στο πλαίσιο του προγράμματος #ΑΝΤΩΝΗΣ_ΤΡΙΤΣΗΣ που περιλαμβάνουν… έργα εκσυχρονισμού του Δικτύου Ύδρευσης και των Αντλιοστασίων…Εξοικονόμησης Ενέργειας…κατασκευής Δημαρχείου…Αναπλάσεων…Ηλεκτροκίνησης…Πράσινων Σημείων,Γωνιές Ανακύκλωσης…Ψηφιακής Σύγκλισης…Αγροτικής Οδοποιΐας κλπ.

Ο Δήμος Ωρωπού χάρη στη μεθοδική δουλειά των στελεχών και των υπηρεσιών του,διεκδικεί την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που είναι διαθέσιμα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους, όσους εργάστηκαν για την κατάθεση αυτών των προτάσεων….”

Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία ο Δήμος μας με σωστές και τεκμηριωμένες προτάσεις να διεκδικήσει και να πάρει χρηματοδοτήσεις που θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών. Και μέχρι τώρα φαίνεται πως σε αυτό τον τομέα οι αρμόδιοι και οι υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Ζ.Σ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button