ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρινη κόλαση στα Βίλια – Καίγονται σπίτια έξω από το χωριό – Δεν θα σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Δραματικές ώρες αυτή τη στιγμή στα Βίλια, καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον οικιστικό ιστό του χωριού, με αρκετές κατοικίες εκτός του οικισμού να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. 

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το OPEN, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, δεν θα αποσταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού, με τους αρμόδιους κυβερνητικούς να μεταφέρουν ότι η φωτιά θα οριοθετηθεί και δεν χρειάζεται οι κάτοικοι να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι τα Βίλια πρόκειται για ένα χωριό – κωμόπολη 3.000-4.000 κατοίκων και η επιχείρηση εκκένωσης μόνο εύκολη δεν είναι.

Πριν από λίγο, μιλώντας στο OPEN, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των Βιλίων, όπως τον ενημέρωσε ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης.

Στο ενδεχόμενο που αλλάξει αυτό, στο χωριό υπάρχουν ήδη λεωφορεία της Περιφέρειας Αττικής και της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να απομακρυνθούν οι κάτοικοι.

attica24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button